Co van Shanghai Stero R&D. Ltd

testosteron, nandrolone, primobolan equipoise trenbolone, masteron, antiestrogen, de groeihormoon, injectieflesjes, opschorting op basis van water, hgh, sarms, prohormones

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis

Shanghai Stero R&D Co,. Ltd

Van goede kwaliteit Professionele Bodybuilding-Steroïden voor verkoop
Van goede kwaliteit Professionele Bodybuilding-Steroïden voor verkoop
Alles is groot en zeer hoog - kwaliteit. Ik zal in aanraking met u spoedig voor de futherdiensten, werkelijk uw het snelle verschepen en goede kwaliteit waarderen zijn

—— Mr.Carlos

Ja deed ik het, gisteren aankwam, en ik probeerde het vandaag voor het eerst met grote resultaten. Dank u.

—— Mr.Benjamin

Enkel latend u het weten ontving ik het pakket vandaag, en dank voor de uitstekende diensten, zal opnieuw zeer spoedig tot opdracht geven.

—— Mr.Sergey

Ja heb ik geen kwestie met kwaliteit van producten gehad u me van voorzag, ook zijn al mijn klanten gelukkig met kwaliteit zeer danken u ook.

—— Mr.Drake

Dank voor materiaal, stelde een test gisteravond aangaande mij in werking… zeer gelukkig met kwaliteit en zou tot een herhalingsorde willen opdracht geven, u danken.

—— Mr.Hannon

Ik ben online Chatten Nu

Shanghai Stero R&D Co,. Ltd

1 2 3 4 5
Shanghai Stero R&D Co,. Ltd Shanghai Stero R&D Co,. Ltd Shanghai Stero R&D Co,. Ltd Shanghai Stero R&D Co,. Ltd Shanghai Stero R&D Co,. Ltd
receptie Kantoor Kantoorgebouw Team Meeting Room

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : Shanghai Stero
Jaarlijkse omzet : 10000000-20000000
Opgericht Jaar : 2009
Export pct : 90% - 100%
Main Product: testosterone, nandrolone, trenbolone, equipoise, masteron, primobolan, growth hormone, injection oil

Co van Shanghai Stero. Ltd is één van de meest professionele farmaceutische tussenpersonenvervaardiging en de exporteurs in China, met rijke ervaringen en rijpe technologie meer meer dan 8 jaar, die producten van grondstoffen aan de speciale aangepaste diensten op volledige waaierproducten, etiketten, flessen en productiemateriaal verstrekken. Onze bedrijffabriek heeft ISO9001-de certificatie van het kwaliteitssysteem en SGS certificatie overgegaan.

 

Hoofdproducten: Wij specialiseren ons in Anabole Androgen Steroïden, Chemische Synthetische Drugs, Gezondheidszorgproducten, Ruw Steroid Poeder, brouwt het Huis Injecteerbare Steroïden, Menselijke Peptides van het de Groeihormoon, Prohormone, SARMS, Oestrogeenhormonen, Farmaceutische Grondstoffen, sommige van onze hoofd hete producten zoals: Testosteron Enanthate,

Testosteronpropionaat,

Testosteron Cypionate,

Sustanon 250,

17-alpha--methyl-testosteron,

Nandrolone Decanoate,

Nandrolone Phenylpropionate,

Trenboloneacetaat,

Trenbolone Enanthate,

Parabolan,

Boldenone Undecylenate,

Masteron,

Primobolan,

Anavar,

Stanozolol,

Dianabol,

Anadrol,

Mondelinge turinabol,

Nolvadex,

Clomifene,

Tadalafil,

Viagra,

Vardenafil,

CJC 1295,

Melanotan 2,

Igf-1,

Hgh,

Hygetropin,

Benzocaine,

Lidocaine etc.

 

Landen die wij hebben verscheept aan: Ons bedrijf is een Productie, het Werken en Marketing aangezien een Organisch Geheel, wij originele betrouwbare bron zonder de middenmens, uitgevoerde producten over 200kgs elke maand zijn, genietend van een goede reputatie onder klanten zowel in de binnenlandse markt overzee als. Onze huidige hoofdzakelijk markt is Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Duitsland, Canada, Italië, Zweden, Rusland, India, Australië, de Oekraïne, Polen, Spanje, Portugal, Brazilië, Paraguay, de V.A.E, Singapore, Thailand, Nederland, Iran, Zuid-Afrika, en meer.

 

Kwaliteitscontrole: De kwaliteit is ons leven! Ons bedrijf investeert grote Fondsen en Hersenen in het Ontwikkelen van en het Onderzoeken van Producten om de diverse eisen van markt te ontmoeten. Wij hebben eigen professioneel QC het werkteam, HPLC laboratorium, UVspectrofotometer om de producten, honderden tests te analyseren en te controleren die worden gebruikt om zuiverheid, tijdens productie en vóór verzending te bepalen, is elke één van onze producten zeer het strikte professionele testen om de optimale kwaliteit van het product te verzekeren. strikt kwaliteitstest aangaande elke partij om hoogste zuiverheidsproducten vóór levering te waarborgen om de producten van ons bedrijf in de voordelen van de marktconcurrentie te verhogen. Elk van onze producten zijn met de vereisten van FCC, USP, EP en BP in overeenstemming. Met onze jaren van ervaringen, geavanceerde technologie en ononderbroken onderzoek, moet onze kwaliteit de aan behoeften van de markt volledig voldoen en de diverse behoeften van klanten, werden wij goed terugkoppelen van onze klanten, geloven wij dat u ook tevreden met ons zal. Hetzij zijn het ruwe poeder, of de olievloeistof, kwaliteit altijd ons eerste belangrijk ding om te geven.

 

Wij niet alleen verkopen een product, proberen wij om meer cliënten te maken een toegang hebben om hoogste kwaliteits steroid poeder te krijgen. Geen behoefte om zich over het zijn ongerust te maken scammed anymore, zou u uw elk pakket en nooit verlies krijgen als u ons behandelt. U zult weten wij de unieke bron zijn die u hebt gezocht.

Wij zullen inspanningen voortzetten te vorderen, betere producten verstrekken en de diensten, zoeken wij over de hele wereld verdelers van om zaken meer sterker te maken samen, om zich bij ons welkom heten aan te sluiten!

Contactgegevens
Shanghai Stero R&D Co,. Ltd

Contactpersoon: Mr. Deca Lee

Tel.: 86-170-98666737

Fax: 86-21-31312884

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)