Co van Shanghai Stero R&D. Ltd

testosteron, nandrolone, primobolan equipoise trenbolone, masteron, antiestrogen, de groeihormoon, injectieflesjes, opschorting op basis van water, hgh, sarms, prohormones

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis Productenruw steroid poeder

Letrazole Ruw Steroid Poeder, Massa die Steroid Stapel Femara voor de Spiergroei bouwen

Van goede kwaliteit Professionele Bodybuilding-Steroïden voor verkoop
Van goede kwaliteit Professionele Bodybuilding-Steroïden voor verkoop
Alles is groot en zeer hoog - kwaliteit. Ik zal in aanraking met u spoedig voor de futherdiensten, werkelijk uw het snelle verschepen en goede kwaliteit waarderen zijn

—— Mr.Carlos

Ja deed ik het, gisteren aankwam, en ik probeerde het vandaag voor het eerst met grote resultaten. Dank u.

—— Mr.Benjamin

Enkel latend u het weten ontving ik het pakket vandaag, en dank voor de uitstekende diensten, zal opnieuw zeer spoedig tot opdracht geven.

—— Mr.Sergey

Ja heb ik geen kwestie met kwaliteit van producten gehad u me van voorzag, ook zijn al mijn klanten gelukkig met kwaliteit zeer danken u ook.

—— Mr.Drake

Dank voor materiaal, stelde een test gisteravond aangaande mij in werking… zeer gelukkig met kwaliteit en zou tot een herhalingsorde willen opdracht geven, u danken.

—— Mr.Hannon

Ik ben online Chatten Nu

Letrazole Ruw Steroid Poeder, Massa die Steroid Stapel Femara voor de Spiergroei bouwen

China Letrazole Ruw Steroid Poeder, Massa die Steroid Stapel Femara voor de Spiergroei bouwen leverancier
Letrazole Ruw Steroid Poeder, Massa die Steroid Stapel Femara voor de Spiergroei bouwen leverancier Letrazole Ruw Steroid Poeder, Massa die Steroid Stapel Femara voor de Spiergroei bouwen leverancier

Grote Afbeelding :  Letrazole Ruw Steroid Poeder, Massa die Steroid Stapel Femara voor de Spiergroei bouwen

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: Shanghai Stero
Certificering: ISO9001
Modelnummer: 112809-51-5

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 10grams
Prijs: 1USD
Verpakking Details: Folie zak
Levertijd: 3-5working dag
Betalingscondities: T / T, Western Union, MoneyGram
Levering vermogen: 1000kg/month
Contact
Gedetailleerde productomschrijving
Naam van het product: Letrazole Andere Naam: Femara
Verschijning: wit poeder Analyse: 99% min
Functie: het bodybuilding MF: C17H11N5
MP: 181-183ºC standaard: Ondernemingsnorm
Hoog licht:

menselijke prestatiesverhoging

,

nandrolone phenylpropionate

Letrazole Ruw Steroid Poeder, Massa die Steroid Stapel Femara voor de Spiergroei bouwen

 

 

Bacisinformatie:

 

Naam: Letrazole

Andere naam: Femara

Verschijning: Wit of lichtgeel kristal

CAS: 112809-51-5

MF: C17H11N5

Mw: 285.31

Analyse: 99%min

Smeltpunt: 181-183ºC

Gebruik: Gebruikt als API in Behandeling van borstziekte

 

 

 

Inleiding:

 

Letrozole (INN, handelsnaam Femara) is een mondelinge niet steroidal aromataseinhibitor die voor de hulpbehandeling van hormonaal gevoelige borstkanker is geïntroduceerd

 

De oestrogenen worden geproduceerd door de omzetting van androgens door de activiteit van enzymaromatase. Letrozole blokkeert op deze wijze oestrogeenproductie door een concurrerende en omkeerbare band aan heme van zijn cytochrome P450 eenheid. De actie is specifiek en letrozole vermindert niet de productie van mineralen of corticosteroids. In tegendeel, tamoxifen de antiestrogenic actie van, de belangrijkste medische therapie voorafgaand aan de aankomst van aromataseinhibitors, is omdat het zich in de oestrogeenreceptor, eerder dan het remmen van oestrogeenproductie mengt.

 

 

 

 

Letrozoledosering tijdens Anabool Steroid Gebruik:

 

Letrozole kan niet in het bijzonder in de drie rijen van gebruikers (beginner, tussenpersoon, en geavanceerd) worden gecategoriseerd zoals die normaal en vermeld in gemeenschappelijke profielen van de verschillende samenstellingen en de drugs wordt geschetst. Dit is toe te schrijven aan het feit dat Letrozole een assistentdrug niet in het bijzonder voor prestatiesverhoging is wordt gebruikt, maar in plaats daarvan gebruikt om diverse op oestrogeen betrekking hebbende bijwerkingen te bestrijden of te verlichten wanneer de aromatizable anabole steroïden die worden gebruikt.

 

 

Voor Oestrogeencontrole tijdens een cyclus: Letrozole is de meest efficiënte die aromataseinhibitor wordt gebruikt om niveaus te verminderen van het doorgeven van Oestrogeen in het lichaam tijdens een cyclus die het gebruik van aromatizable androgens impliceren (anabole steroïden die een affiniteit om aan het aromataseenzym hebben te binden en aromatisatie te ondergaan in Oestrogeen). Dit is geschetst eerder in de inleiding. De Letrozoledosissen behandelen met deze bedoeling een zeer brede waaier, en hoeveel Letrozole wordt vereist (en hoe vaak) is ook afhankelijk grotendeels van de dosissen aromatizable anabole die steroïden, de gevoeligheid van het individu aan aromataseinhibitors worden gebruikt, en het tarief van aromatisatie van de anabole gebruikte steroïden. Met dit gezegd zijnde, is de algemene waaier van Letrozole-dosissen ongeveer dagelijks 1.25mg – 2.5mg. Er bestaat een zeer grote marge voor aanpassing en de gebruikersvoorkeur wanneer het over Letrozole-dosering komt, aangezien elk individu hun dosis afhankelijk van langzaam zou moeten aanpassen hoe zij het lichaam voelen antwoordt. Dit is vooral zo voor Letrozole, die krachtigste en machtige AI van drie is. Zelfs is 1.25mg dagelijks teveel voor vele anabole steroid gebruikers, en vaak tijden de geadviseerde dosis eigenlijk 1.25mg elke andere dag is, en vaak frequenter kan zijn vooral overwegend de halveringstijd van Letrozole is dat van 2 – 4 dagen. Deze Letrozole-dosissen kunnen gemakkelijk worden aangepast als de gebruiker vindt het niet goed genoeg werkt, of als het Oestrogeenniveaus teveel vermindert.

 

 

 

 

 

Letrozole mag met Andere Medicijnen in wisselwerking staan:

 

Letrozole kan met andere medicijnen, kruiden, of vitaminen in wisselwerking staan u zou kunnen nemen. Daarom zou uw arts elk van uw medicijnen zorgvuldig moeten leiden. Als u nieuwsgierig bent over hoe deze drug met iets anders zou kunnen in wisselwerking staan neemt u, bespreking aan uw arts of apotheker.

 

Nota: U kunt uw kansen van druginteractie door het hebben van elk van uw die voorschriften verminderen bij dezelfde apotheek worden gevuld. Die manier, een apotheker kan mogelijke druginteractie controleren.

 

 

 

 

Medische Letrozole-Dosering:

 

Letro wordt goedgekeurd door FDA voor de behandeling van post-menopausal vrouwelijke patiënten van borstkanker als adjunctive behandeling wanneer de eerste-lijnbehandelingen (zoals Nolvadex) er niet in zijn geslaagd te werken. Het wordt ook goedgekeurd voor de uitgebreide behandeling voor post-menopausal vrouwelijke patiënten van borstkanker na 5 jaar van Nolvadex-beleid. Letrozole wordt ook goedgekeurd voor de behandeling van post-menopausal vrouwelijke patiënten van borstkanker die symptomen van onbekende de borstkanker van de Oestrogeenreceptor tentoonstellen. Dit is een voorwaarde van borstkanker waarin de diagnose erop wijst dat het onbekend is over de vraag of of niet het Oestrogeen de beklaagde is, of al dan niet borstkanker door Oestrogeen wordt verergerd. Tot slot wordt het ook goedgekeurd voor de behandeling van post-menopausal vrouwelijke patiënten van borstkanker voor wie alle andere anti-oestrogeensamenstellingen niet hebben gewerkt (dit omvat SERMs en al andere AIs). Letrozole is vaak het laatste redmiddel en de definitieve behandelingspoging voor de patiënten van borstkanker wanneer al de rest heeft ontbroken.

 

De Letrozole-dosering voor de behandeling van borstkanker in alle gevallen is dat dagelijks van 2.5mg.

 

 

 

 

Concurrentievoordeel:

 

1 hoogte - kwaliteit met concurrerende prijs:

1) Norm: Ondernemingsnorm

2) Alle Purity≥98%

3) Wij zijn fabrikant en kunnen hoogte - kwaliteitsproducten van fabrieksprijs voorzien.

 
2 snelle en veilige levering:

1) Het pakket kan in 24 uren na betaling worden gestuurd. Het volgen beschikbaar aantal

2) Beveilig en discrete verzending. Diverse vervoersmethodes voor uw keus.

3) Tarief ≥99% van de douanepas

 
3 wij hebben over de hele wereld cliënten:

1) De professionele dienst en de rijke ervaring maken klanten bij gemak voelen, ontmoeten de adequate voorraad en de snelle levering hun wens.

2) De markt koppelt terug en de goederen terugkoppelen zullen worden gewaardeerd, is de samenkomende eis van klanten onze verantwoordelijkheid.

3) Hoog - de kwaliteit, concurrerende prijs, snelle levering, de prima dienst bereikt het vertrouwen en het lof van de klanten.

 

 

Letrazole Ruw Steroid Poeder, Massa die Steroid Stapel Femara voor de Spiergroei bouwen

 

 

Hoe te opdracht te geven tot?

 

Ten eerste, te vertellen gelieve vriendelijk ons wat u nodig hebt. dan zal de concurrerendere prijs worden aangeboden.

 

Ten tweede, zullen wij uw pakket en levering het binnen 12 uren na het bevestigen van uw betaling inpakken.

 

Ten derde, zal de verpakkende foto van uw poeder worden verzonden, is het volgende het het volgen aantal.

 

Ten vierde, waitting ontvangend uw pakket in 4-7 dagen na het hebben van het volgen aantal. Tijdens dit keer, kunt u uw pakket het volgen aantal online vinden.

 

Ten slotte, bevestig het pakket u ontving.

Contactgegevens
Shanghai Stero R&D Co,. Ltd

Contactpersoon: Dane

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)