Co van Shanghai Stero R&D. Ltd

testosteron, nandrolone, primobolan equipoise trenbolone, masteron, antiestrogen, de groeihormoon, injectieflesjes, opschorting op basis van water, hgh, sarms, prohormones

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis Productende steroïden van het gewichtsverlies

17-alpha- het Methyl van het Gewichtssteroïden van het Testosteronverlies Witte Ruwe Poeder CAS 65 04 3

Van goede kwaliteit Professionele Bodybuilding-Steroïden voor verkoop
Van goede kwaliteit Professionele Bodybuilding-Steroïden voor verkoop
Alles is groot en zeer hoog - kwaliteit. Ik zal in aanraking met u spoedig voor de futherdiensten, werkelijk uw het snelle verschepen en goede kwaliteit waarderen zijn

—— Mr.Carlos

Ja deed ik het, gisteren aankwam, en ik probeerde het vandaag voor het eerst met grote resultaten. Dank u.

—— Mr.Benjamin

Enkel latend u het weten ontving ik het pakket vandaag, en dank voor de uitstekende diensten, zal opnieuw zeer spoedig tot opdracht geven.

—— Mr.Sergey

Ja heb ik geen kwestie met kwaliteit van producten gehad u me van voorzag, ook zijn al mijn klanten gelukkig met kwaliteit zeer danken u ook.

—— Mr.Drake

Dank voor materiaal, stelde een test gisteravond aangaande mij in werking… zeer gelukkig met kwaliteit en zou tot een herhalingsorde willen opdracht geven, u danken.

—— Mr.Hannon

Ik ben online Chatten Nu

17-alpha- het Methyl van het Gewichtssteroïden van het Testosteronverlies Witte Ruwe Poeder CAS 65 04 3

China 17-alpha- het Methyl van het Gewichtssteroïden van het Testosteronverlies Witte Ruwe Poeder CAS 65 04 3 leverancier
17-alpha- het Methyl van het Gewichtssteroïden van het Testosteronverlies Witte Ruwe Poeder CAS 65 04 3 leverancier 17-alpha- het Methyl van het Gewichtssteroïden van het Testosteronverlies Witte Ruwe Poeder CAS 65 04 3 leverancier

Grote Afbeelding :  17-alpha- het Methyl van het Gewichtssteroïden van het Testosteronverlies Witte Ruwe Poeder CAS 65 04 3

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: Shanghai Stero
Certificering: ISO 9001 , GMP , USP , BP , HSE
Modelnummer: 65-04-3

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 10grams
Prijs: Negotiate
Verpakking Details: Speciale Verpakking voor het Veilige Verschepen
Levertijd: Tijdens 24Hours
Betalingscondities: MoneyGram, Western Union, T/T,
Levering vermogen: 2500kg per maand
Contact
Gedetailleerde productomschrijving
kleur: wit poeder verpakking: Speciaal voor Waarborgdouane
Gevolgen: Spieraanwinst Kwaliteit: hoogste norm
Houdbaarheidsperiode: Ongeveer 2 jaar markt: Global
Hoog licht:

vette brandende steroïden

,

Vette Verlieshormonen

17-alpha- het Methyl van het Gewichtssteroïden van het Testosteronverlies Witte Ruwe Poeder CAS 65 04 3

 

 

Methyltestosterone is alpha- alkylated mondelinge steroïden 17 die een vorm van testosteron zijn. Dit was één van de eerste mondelinge te produceren steroïden, eerst verschijnend in de jaren '30, en moet nog in gebruik vandaag sommige medische voorwaarden behandelen. Natuurlijk zou het samen met andere samenstellingen moeten worden gebruikt en zou niet op als „zelfstandige“ drug moeten worden vertrouwd. Zijn synergetische effecten zouden aan de gebruiker voordeliger zijn.

 

 

In termen van gebruik voor sterkteatleten en bodybuilders, heeft methyltestosterone verscheidene kenmerken die voordelig kunnen zijn. Het is matig anabool en androgeen allebei. Nochtans is dit enigszins aangemaakt omdat de samenstelling ook streng estrogenic toe te schrijven aan het die aan het aromataseenzym is zeer ontvankelijk is.

 

Nochtans grotendeels zijn er talloze vorderingen geweest die het gebruik van methyltestosterone gereserveerd zijn voor eerder specifieke omstandigheden hebben gemaakt.

Dit kan gezegd hebben nochtans, indien gebruikt voor zijn androgene eigenschappen, gebruikers methyltestosterone vrij efficiënt vinden.

 

 

 

Hoe het werkt?

 

wegens het actieve leven van de drug, gebruikers moet de dosissen methyltestosterone voor minstens twee of drie gelijk uit elkaar geplaatste dosissen de hele dag uit uitspreiden om stabiele bloedniveaus van de samenstelling te handhaven.

Gewoonlijk zodra de gevolgen hiervan lang acteren injectables beginnen worden gerealiseerd estered, beëindigen de gebruikers gebruik van de mondelinge samenstelling. Dit moet niet zeggen dat het gebruik van methyltestosterone tot dit protocol beperkt is maar het is veruit het populairst. Één dergelijke uitzondering zou zijn gebruik voorafgaand aan diverse soorten competities is ook vrij gemeenschappelijk zijn zodat zijn gevolgen tijdens een specifieke periode worden gerealiseerd.

 

Vele gebruikers zullen zo ook deze samenstelling aan methandrostenolone of oxymetholone gebruiken en zullen het als „sprongbegin“ wanneer het wachten op lang acteren estered samenstellingen „te schoppen in“ cirkelen. Één of ander gebruikers anecdotisch rapport dat nemend een dosis voorafgaand aan hun traininghulp hun niveau lichtjes van agressie die verhoogt, hen voorziet van een grote mate van nadruk in de gymnastiek. Nochtans is dit effect enigszins betwistbaar en varieert van gebruiker aan gebruiker.

 

 

 

Gebruik van 17a-methyl-1-testosteron:

 

Methyltestosterone kan mannelijke genitaliën verhogen en in de geslachtsveranderingfase van de zaailing gebruikt. De laatstgenoemde is goed voor agressie en sterkte maar van het kosmetische standpunt van desaster. hoewel een klein bedrag ook door geheime bijnieren wordt gemaakt, het geslachts mannelijk hormoon van het methyltestosteroneprincipe.

 

en anabole die steroid. M1T-versie 5 door Alpha- dianabol-methandrostenolone-IIRC, zo in dat opzicht wordt verminderd zou dianabol-methandrostenolone-aan testosteron (wijze structuur) dan M1T gelijkaardig zijn die weg een andere „stap“ is.

 

M1T is de ruwste steroïden beschikbaar in de OTC-markt. dit is giftiger van de lever dan het meest methyltest en zal meer resultaten relevant zetten voor het doen van het bodybuilding dan het meest methyltest. De laatstgenoemde is goed voor agressie en sterkte maar van het kosmetische standpunt van desaster. het zal u water geeft de hete hemel houden. beide compunds kunnen tot gynecomastia leiden; meest methyltest fragrances een gebruikt en zeer zelden vandaag als deel van een massacyclus. de verhogingen op het meest methyltest zijn zeer tijdelijk van aard en de meesten zullen na de cyclus worden verloren.

 

 

 

Ander één of ander heet product van het verkooppoeder. 

 

- Micro- Poeder 

 

1. Testbasis 

 

2. Testosteronpropionaat 

 

3. Winstrol 

 

 

- Ruw Poeder

 

Testosteron propioante  Testosteron decanoate  Methenoloneacetaat 
Testosteron cypionate  Dianabol  Methenolone Enanthate 
Testosteron sustanon 250 Winstrol  17-methyl testosteron 
Mesterolone (proviron)  Anadrol  Cialis (Tadalafil) 
Nandrolone decanoate  Mondelinge Turinabol  Vardenafil (Levitra) 
Trenboloneacetaat  Testosteron Phenylpropionate  7-Keto DHLEA
Trenbolone enanthate  17-alpha- methyltestosterone  DNP 
Boldenone undecylenate  Drostanolonepropionaat  Benzocaine 
Anavar  Drostanolone Enanthate  Clomifenecitraat 

 

 

 

Toepassing

 

Methyltestosterone is een steroid hormoon van androgen en in zoogdieren en andere gewervelde dieren, Methyltestosterone-spelen een belangrijke rol in de ontwikkeling van mannelijk reproductief weefsel zoals de testikel en voorstanderklieren gevonden.

 

Bovendien is Methyltestosterone essentieel voor gezondheid en welzijn evenals wordt de preventie van osteoporose, Methyltestosterone behouden door de meesten

de gewervelde dieren, Methyltestosterone wordt hoofdzakelijk afgescheiden in de tests van post en de eierstokken van wijfje, hoewel het kleine bedrag ook door de bijnieren wordt afgescheiden, Methyltestosterone is het hormoon van het principe mannelijke geslacht en anabole steroïden.

 

17-alpha- het Methyl van het Gewichtssteroïden van het Testosteronverlies Witte Ruwe Poeder CAS 65 04 3

Contactgegevens
Shanghai Stero R&D Co,. Ltd

Contactpersoon: Dane

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)