Co van Shanghai Stero R&D. Ltd

testosteron, nandrolone, primobolan equipoise trenbolone, masteron, antiestrogen, de groeihormoon, injectieflesjes, opschorting op basis van water, hgh, sarms, prohormones

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis ProductenPolypeptidehormonen

MT2 polypeptide Melanotan 2 de Huid van de Groeihormonen het Looien Verhogingslibido

Van goede kwaliteit Professionele Bodybuilding-Steroïden voor verkoop
Van goede kwaliteit Professionele Bodybuilding-Steroïden voor verkoop
Alles is groot en zeer hoog - kwaliteit. Ik zal in aanraking met u spoedig voor de futherdiensten, werkelijk uw het snelle verschepen en goede kwaliteit waarderen zijn

—— Mr.Carlos

Ja deed ik het, gisteren aankwam, en ik probeerde het vandaag voor het eerst met grote resultaten. Dank u.

—— Mr.Benjamin

Enkel latend u het weten ontving ik het pakket vandaag, en dank voor de uitstekende diensten, zal opnieuw zeer spoedig tot opdracht geven.

—— Mr.Sergey

Ja heb ik geen kwestie met kwaliteit van producten gehad u me van voorzag, ook zijn al mijn klanten gelukkig met kwaliteit zeer danken u ook.

—— Mr.Drake

Dank voor materiaal, stelde een test gisteravond aangaande mij in werking… zeer gelukkig met kwaliteit en zou tot een herhalingsorde willen opdracht geven, u danken.

—— Mr.Hannon

Ik ben online Chatten Nu

MT2 polypeptide Melanotan 2 de Huid van de Groeihormonen het Looien Verhogingslibido

China MT2 polypeptide Melanotan 2 de Huid van de Groeihormonen het Looien Verhogingslibido leverancier
MT2 polypeptide Melanotan 2 de Huid van de Groeihormonen het Looien Verhogingslibido leverancier MT2 polypeptide Melanotan 2 de Huid van de Groeihormonen het Looien Verhogingslibido leverancier MT2 polypeptide Melanotan 2 de Huid van de Groeihormonen het Looien Verhogingslibido leverancier

Grote Afbeelding :  MT2 polypeptide Melanotan 2 de Huid van de Groeihormonen het Looien Verhogingslibido

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: Shanghai Stero
Certificering: SGS, ISO9001, GMP
Modelnummer: Melanotan-2

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: één uitrusting
Prijs: Factory Wholesale Price
Verpakking Details: Professioneel Discreet Pakket, Speciaal Kanaal
Levertijd: Binnen 4hours na bevestigde betaling
Betalingscondities: Western Union, MoneyGram, Bankoverdracht
Levering vermogen: 5000 uitrustingen/maand
Contact
Gedetailleerde productomschrijving
Naam van het product: Melanotan 2 Spec: 10mg/vial, 10vials/kit
Andere Naam: MT2 Verschijning: Wit gevriesdroogd poeder
Functie: Huid het Looien, Verhogingslibido Reshipbeleid: Beschikbaar
Hoog licht:

menselijke hormonen

,

natuurlijk menselijk de groeihormoon

MT2 polypeptide Melanotan 2 de Huid van de Groeihormonen het Looien Verhogingslibido

 

 

Betrouwbaar Contact

Afdelingschef Deca Lee
E-mail decalee@steroid-hgh.com
WhatsApp +8617068712531
Skype luckydoris2012
Facebook luckydoris2012

 

 

Productomschrijving

Melanotan 2 is synthetisch gecreeerde peptide die huid het looien bevorderen, verhoogd libido, en lipolysis (vet verlies) door activering van specifieke melanocortinreceptoren in het lichaam. Deze het looien injecties bevorderen endogene melanineproductie, die tot machtige huid-verdonkerende gevolgen leiden wanneer gebruikt samen met zon of UVblootstelling.

 

Melanotan-2 zijn een hoogst machtig synthetisch peptide analogon van α-MSH dat melanogenic, afrodisiacum en anorexiegevolgen door niet-selectieve stimulatie van melanocortinreceptoren kan onthullen. Melanotan-2 bestaan uit zeven aminozuren en zijn een cyclische, verkorte lactam variant van alpha--Melanocyte-bevordert hormoon, multifunctionele peptide die een brede serie van fysiologische functies regelt. Melanotan II is bestudeerd uitgebreid voor gebruik in het beschermen tegen de schadelijke effecten van ultraviolette straling van zonlicht toe te schrijven aan zijn melanogenic eigenschappen.

 

Als u nooit Melanotan 2 hebt vernomen, niet worden verrast. het looien van peptide is een type van peptide dat de productie van melanine in het lichaam bevordert om diepe, natuurlijke tan te verstrekken. De melanine is eigenlijk de natuurlijke reactie van uw lichaam op UVschade, die de huid verdonkeren lichtjes om het tegen verdere schade te beschermen.

 

Natuurlijk, is het probleem met blootstelling aan de zon dat het krijgen van volledige lichaamstan overvloed van blootstelling aan potentieel gevaarlijke hoeveelheden UVstraling vereist die tot huidkanker en andere gevaarlijke gezondheidsproblemen kan leiden.

 

 

Voordelen

Minimale UVblootstelling:

MT2 vereist efficiënt nog blootstelling aan zonlicht om te zijn, nochtans vereist het beduidend minder tijd om tan dan zonder peptide te ontwikkelen.

 

Flexibiliteit:

De gebruikers kunnen een kleine ladingsdosis nemen en blijven doserend tot zij hun gewenste pigmentatie bereiken, waarna zij eens aan dosis slechts elk paar van weken vereisen om hetzelfde pigment te houden.

 

Duurzame Tan: Zelfs als de dosering volledig wordt tegengehouden, warme kan tan maanden op eind zonder blootstelling aan de zon duren. Door contrast, natuurlijk ontwikkeld verdwijnen tans zeer snel langzaam in luttele dagen of huidtype van de weken afhangend persoon.

 

 

Hoe werkt het?

Melanotan 2 is gelijkaardig aan een substantie in onze organismen, genoemd „melanocyte-bevordert hormoon,“ dat de productie van huid-verdonkerend pigment verhoogt. Melanotan-ii ook in de hersenen zou kunnen werken om bouw van de penis te bevorderen.

 

 

Melanotan-2 dosering

De studiedosering voor Melanotan 2 heeft zich typisch van 0,01 milligrammen per kilogram (mg/kg) lichaamsgewicht aan 0,03 mg/kg uitgestrekt. In de proef fase-1 klinische voordien vermelde studie, adviseerde het onderzoekteam één enkele dosis 0,025 mg/kg elke dag voor toekomstige Fase 1 studies. Zo, voor een 80 kilogrampersoon, zou een studiedosis ongeveer 2 eens dagelijks gegeven milligrammen vragen. Een conservatievere dosering (0,01 mg/kg) zou ongeveer 0,8 mg zijn.

 

 

MT2 polypeptide Melanotan 2 de Huid van de Groeihormonen het Looien Verhogingslibido

 

 

Oplosbaarheid & Opslag

Het wordt geadviseerd om gevriesdroogde Melanotan 2 in steriel water opnieuw samen te stellen, dat dan verder in andere waterige oplossingen kan worden verdund. Gevriesdroogde Melanotan 2 hoewel stabiel bij kamertemperatuur 3-4 weken, moeten=zou= worden opgeslagen gedroogd onder -18°C. Op reconstructie, zou Melanotan 2 bij 4°C uit direct licht tussen 10-14 dagen moeten worden opgeslagen en voor toekomstig gebruik onder -18°C. verhinder herhaalde freeze-thaw cycli.

 

 

MT2 polypeptide Melanotan 2 de Huid van de Groeihormonen het Looien Verhogingslibido

Contactgegevens
Shanghai Stero R&D Co,. Ltd

Contactpersoon: Dane

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)