Co van Shanghai Stero R&D. Ltd

testosteron, nandrolone, primobolan equipoise trenbolone, masteron, antiestrogen, de groeihormoon, injectieflesjes, opschorting op basis van water, hgh, sarms, prohormones

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis ProductenPolypeptidehormonen

PINmgf de Groeispier van Polypeptidehormonen en Snelle Terugwinnings2mg/vial Specificatie

Van goede kwaliteit Professionele Bodybuilding-Steroïden voor verkoop
Van goede kwaliteit Professionele Bodybuilding-Steroïden voor verkoop
Alles is groot en zeer hoog - kwaliteit. Ik zal in aanraking met u spoedig voor de futherdiensten, werkelijk uw het snelle verschepen en goede kwaliteit waarderen zijn

—— Mr.Carlos

Ja deed ik het, gisteren aankwam, en ik probeerde het vandaag voor het eerst met grote resultaten. Dank u.

—— Mr.Benjamin

Enkel latend u het weten ontving ik het pakket vandaag, en dank voor de uitstekende diensten, zal opnieuw zeer spoedig tot opdracht geven.

—— Mr.Sergey

Ja heb ik geen kwestie met kwaliteit van producten gehad u me van voorzag, ook zijn al mijn klanten gelukkig met kwaliteit zeer danken u ook.

—— Mr.Drake

Dank voor materiaal, stelde een test gisteravond aangaande mij in werking… zeer gelukkig met kwaliteit en zou tot een herhalingsorde willen opdracht geven, u danken.

—— Mr.Hannon

Ik ben online Chatten Nu

PINmgf de Groeispier van Polypeptidehormonen en Snelle Terugwinnings2mg/vial Specificatie

China PINmgf de Groeispier van Polypeptidehormonen en Snelle Terugwinnings2mg/vial Specificatie leverancier
PINmgf de Groeispier van Polypeptidehormonen en Snelle Terugwinnings2mg/vial Specificatie leverancier PINmgf de Groeispier van Polypeptidehormonen en Snelle Terugwinnings2mg/vial Specificatie leverancier PINmgf de Groeispier van Polypeptidehormonen en Snelle Terugwinnings2mg/vial Specificatie leverancier

Grote Afbeelding :  PINmgf de Groeispier van Polypeptidehormonen en Snelle Terugwinnings2mg/vial Specificatie

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: Shanghai Stero
Certificering: SGS, ISO9001, GMP
Modelnummer: Pinmgf

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: één uitrusting
Prijs: Factory Wholesale Price
Verpakking Details: Professioneel Discreet Pakket, Speciaal Kanaal
Levertijd: Binnen 4hours na bevestigde betaling
Betalingscondities: Western Union, MoneyGram, Bankoverdracht
Levering vermogen: 5000 uitrustingen/maand
Contact
Gedetailleerde productomschrijving
Naam van het product: Pinmgf Spec: 2mg/vial, 10vials/kit
verpakking: Discrete verpakking Verschijning: Wit gevriesdroogd poeder
Functie: de spiergroei Verzending: Het veilige Verschepen
Hoog licht:

menselijke hormonen

,

oestrogeenhormoon

PINmgf de Groeispier van Polypeptidehormonen en Snelle Terugwinnings2mg/vial Specificatie

 

 

Kent u PINmgf?

PINmgf is een lasvariant van IGF die door een kaderverschuiving wordt geproduceerd als het gen en PEGylated van IGF stabiliteit te verbeteren. Pin-MGF, of de Groeifactor van PEGylated Mechano, is een nieuwe en innovatieve vorm van IGF die door een kaderverschuiving wordt geproduceerd als het IGF-gen, namelijk Mechano-de Groeifactor (MGF), die PEGylated is om stabiliteit te verbeteren die natuurlijke MGF vaak over overtreft. MGF is een lasvariant van het IGF-gen dat de telling van de stamcel in de spier verhoogt en voor spiervezels toestaat te smelten en te rijpen. Dit is een proces dat voor de groei van volwassen spier wordt vereist. Natuurlijke MGF wordt gemaakt plaatselijk en reist niet in de bloedsomloop. Synthetische MGF is op basis van water en wanneer intramusculair beheerd, reist in de bloedsomloop. MGF is slechts stabiel in de bloedstroom voor slechts een paar notulen. Het onderzoek heeft aangetoond dat de hulp pin-MGF de de celtelling van de spierstam verhoogt, zodat meer kunnen smelten en een deel van volwassen spiercellen worden.

 

PINmgf kan zijn liep als standalone peptide posttraining, maar het is vooral nuttig op terugwinningsdagen. Door 200mcg in te spuiten (onderhuids of intramusculair) PEN bilateraal MGF vast zal binden aan receptoren en eigenlijk krijgt de hulp beschadigd spierweefsel terug dan beter igf-1. PINmgf heeft ook getoond om satellietcellen dicht bij het beschadigde spierweefsel te signaleren om te groeien enkel alsof zij een deel van de beschadigde weefselcellen waren. Dit betekent dat de beschadigde cellen groter en sneller gaan groeien, maar ook gaat het cellen dichtbij het beschadigde weefsel kweken.

 

 

De gevolgen van Pegylated-MGF

De Factor (MGF) van de Mechanogroei stelt lokale gevolgen in skeletachtige spier tentoon en kan niet buiten door het lichaam zonder wijziging reizen. Het probleem met synthetische Mechano-de Groeifactor (MGF) is dat het intramusculair wordt geïntroduceerd en is op basis van water zodat gaat het in de bloedstroom. Wanneer gebruikt blijft deze manier, Mechano-de Groeifactor (MGF) slechts stabiel gedurende enkele minuten in de bloedstroom. Biologisch geproduceerde wordt MGF gemaakt plaatselijk en ingaat niet de bloedsomloop. Het handelt ook plotseling zodat is de stabiliteit geen kwestie. Door PEGylating is de Mechano-de Groeifactor (MGF) het bijna efficiënt zo zoals lokale veroorzaakte Mechano-de Groeifactor (MGF) wanneer intramusculair gebruikt. Dit wordt verwezenlijkt door een deel van peptide met een structuur van polyethyleenglycol te omringen, die aan een eiwitmolecule kan worden vastgemaakt.

 

 

Onze Hete Producten

Cjc-1295 2mg/Vial, 10Vials/kit
Cjc-1295 DAC (Complexe Drugaffiniteit) 2mg/Vial, 10Vials/kit
Ghrp-2 (Pralmorelin) 10mg/Vial, 10Vials/kit
Ghrp-2 (Pralmorelin) 5mg/Vial, 10Vials/kit
Ghrp-6 (de Groeihormoon dat peptide vrijgeeft) 10mg/Vial, 10Vials/kit
Ghrp-6 (de Groeihormoon dat peptide vrijgeeft) 5mg/Vial, 10Vials/kit
Melanotan-1 (MT1) 10mg/Vial, 10Vials/kit
Melanotan-2 (MT2) 10mg/Vial, 10Vials/kit
Bremelanotide (PT-141) 5mg/Vial, 10Vials/kit
MGF (de groeifactor van de mastcel) 2mg/Vial, 10Vials/kit
Pin-MGF 2mg/Vial, 10Vials/kit
 

 

 

 

PINmgf de Groeispier van Polypeptidehormonen en Snelle Terugwinnings2mg/vial Specificatie

 

 

Dosissen en Gebruik

PINmgf te hoeven niet om systematisch wegens zijn lange halveringstijd worden beheerd. Het zal uw lichaam doorgeven dat aan de receptoren bindt waar de schade van het spierweefsel heeft plaatsgevonden. Het beleid zou vastgestelde posttraining of op terugwinningsdagen moeten zijn wanneer u bij het rusten plant. Aangezien de factor van de mechanogroei een variant van igf-1 is, wilt u MGF geentraining gebruiken omdat het voor positie met igf-1 zal moeten vechten aangezien zij allebei om aan dezelfde receptor proberen te binden. Igf-1 heeft een veel sterkere affiniteit om MGF dan te binden.

 

Een insulinespuit moet worden gebruikt om onderhuids of intramusculair met een dosis rond 200-400mcg in te spuiten. Het tweezijdige doseren kan worden gebruikt, maar één enkel plaatsbeleid zal net zo goed werken.

 

 

PINmgf de Groeispier van Polypeptidehormonen en Snelle Terugwinnings2mg/vial Specificatie

Contactgegevens
Shanghai Stero R&D Co,. Ltd

Contactpersoon: Dane

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)