Co van Shanghai Stero R&D. Ltd

testosteron, nandrolone, primobolan equipoise trenbolone, masteron, antiestrogen, de groeihormoon, injectieflesjes, opschorting op basis van water, hgh, sarms, prohormones

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis Productenruw steroid poeder

Het ruwe Steroid Poeder van Testosteronphenylpropionate voor Magere Spiermassa

Van goede kwaliteit Professionele Bodybuilding-Steroïden voor verkoop
Van goede kwaliteit Professionele Bodybuilding-Steroïden voor verkoop
Alles is groot en zeer hoog - kwaliteit. Ik zal in aanraking met u spoedig voor de futherdiensten, werkelijk uw het snelle verschepen en goede kwaliteit waarderen zijn

—— Mr.Carlos

Ja deed ik het, gisteren aankwam, en ik probeerde het vandaag voor het eerst met grote resultaten. Dank u.

—— Mr.Benjamin

Enkel latend u het weten ontving ik het pakket vandaag, en dank voor de uitstekende diensten, zal opnieuw zeer spoedig tot opdracht geven.

—— Mr.Sergey

Ja heb ik geen kwestie met kwaliteit van producten gehad u me van voorzag, ook zijn al mijn klanten gelukkig met kwaliteit zeer danken u ook.

—— Mr.Drake

Dank voor materiaal, stelde een test gisteravond aangaande mij in werking… zeer gelukkig met kwaliteit en zou tot een herhalingsorde willen opdracht geven, u danken.

—— Mr.Hannon

Ik ben online Chatten Nu

Het ruwe Steroid Poeder van Testosteronphenylpropionate voor Magere Spiermassa

China Het ruwe Steroid Poeder van Testosteronphenylpropionate voor Magere Spiermassa leverancier
Het ruwe Steroid Poeder van Testosteronphenylpropionate voor Magere Spiermassa leverancier Het ruwe Steroid Poeder van Testosteronphenylpropionate voor Magere Spiermassa leverancier Het ruwe Steroid Poeder van Testosteronphenylpropionate voor Magere Spiermassa leverancier

Grote Afbeelding :  Het ruwe Steroid Poeder van Testosteronphenylpropionate voor Magere Spiermassa

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: Shanghai Stero
Certificering: SGS, ISO9001, GMP
Modelnummer: CAS 1255-49-8

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 10g voor poeder, 10ml voor injecteerbare olie
Prijs: Factory Wholesale Price
Verpakking Details: Professioneel Discreet Pakket, Speciaal Kanaal
Levertijd: Binnen 4hours na bevestigde betaling
Betalingscondities: Western Union, MoneyGram, Bankoverdracht
Levering vermogen: 4000 kg/maand
Contact
Gedetailleerde productomschrijving
Naam van het product: Testosteron Phenylpropionate standaard: Ondernemingsnorm
Zuiverheid: 99% Verschijning: wit poeder
Functie: Magere spiermassa Het veilige Verschepen: Gegarandeerd
Hoog licht:

Ruw Hormoonpoeder

,

nandrolone phenylpropionate

Het ruwe Steroid Poeder van Testosteronphenylpropionate voor Magere Spiermassa 

 

 

Ken meer over Testosteron

Het testosteron phenylpropionate is een langzaam-handelt ester, met een versietijd van 1-3 weken. Het testosteron is een hormoon in de testikels van mannetjes hoofdzakelijk wordt geproduceerd dat. Het is de oorzaak van bijna alle seksuele trekken in mannetjes. Deze specifieke versie is Testosteron met de Phenylpropionate-ester in bijlage. Het heeft het actief leven van dag 4-5. Tijd-wijze de versie, het is direct in het midden van de Propionaat en Cypionate-versies van Testosteron. Het wordt geadviseerd om deze versie twee keer per week in te spuiten, hoewel velen elke derde dag verkiezen.

 

Het testosteron is de oorzaak van het bevorderen van gezondheid en welzijn door verbeterd libido, energie die, immuniteit, verhoogd vet verlies, en magere spiermassa bereiken handhaven, verhinderend Osteoporose (verlies met beendichtheid) en mogelijke bescherming tegen hartkwaal. Het testosteron is ook de oorzaak van de normaal groei en ontwikkeling van mannelijke genitaliën en behoud van secundaire geslachtskenmerken. De secundaire geslachtskenmerken zijn specifieke trekken die de twee geslachten scheiden, maar zijn direct een geen deel van het reproductieve systeem, bijvoorbeeld: borst en gezichtshaar, een voorname kaaklijn, brede schouders en een verhoogde spiermassa. Het testosteron bindt aan de Androgen Receptoren, wat versnelde spieraanwinst, vet verlies, en zo de spierreparatie en groei veroorzaakt.

 

Het testosteron Phenylpropionate is het feit dat het geen pijn op de injectieplaats zoals Teststeun veroorzaakt. Het krijgen koppelt van de atleten terug die wij vele mensen dit verkiezen Steun hebben gevonden te testen omdat het zeer gelijkaardig zonder het ongemak bij de injectieplaats werkt. Wegens beschikbaarheidstest werd de Steun zeer populair onder gebruikers en is het Testosteron Phenyl Propionaat niet zeer goed gekend. Maar in theorie en in de praktijk Testosteron is Phenyl Propionaat zo efficiënt zoals Testpropionaat met grotere voordelen op beleidsmoeilijkheden.

 

 

Toepassing

Wanneer het combineren van Testosteronpropionaat (ook een korte ester) het is dicht maar niet optimaal aan Deca100 op versietijd omdat het een dag of twee sneller dan het Testosteron Phenyl Propionaat vrijgeeft. Wanneer u uw Testosteron Phenyl Propionaat met Testosteron Cypionate combineert is het ook niet optimaal omdat Cypionate langer is dan de ester van het Testosteron Phenyl Propionaat en Cypionate opheft de niveaus van het bloedserum na NPP zal worden.

 

Het testosteron Phenylpropionate heeft de kortste duur van alle testosteronesters met uitzondering van testosteron-Propionaat, en dit is de reden het ondoeltreffend is gebrandmerkt. Met een 3 tot 4 dagduur in het lichaam, verhindert het gemakkelijker waterbehoud in de spieren van het lichaam dan grote esterversie; een zeer wenselijk effect bij dat. Na het gebruik van Testosteron Phenylpropionate beginnen de gevolgen in een breuk te tonen. In dit weinig keer, zal een atleet agressief en sterker voelen. Hij zal een verhoogde eetlust hebben; geen wonder het gebruik van Testosteron Phenylpropionate om mensen met spier te behandelen die kwalen verspillen. Voor zij die kwesties met injecties hebben, kan dit niet de steroïden voor u zijn aangezien de injecties de enige manier zijn om het te beheren.

 

 

Ongeveer Dosering

De gevolgen zijn afhankelijk van de beheerde dosis; gewoonlijk hoger de dosis, beter de resultaten. In een studie op Testosteron (Enanthate) wordt gedaan, een dosis zo hoog zoals 600 mg's (per week) veroorzaakte betere resultaten bij onderwerpen in vergelijking met hen die lagere dosissen die ontvingen. Bij de hoogste dosis, 600 mg/week, werden de grootste resultaten bereikt in vergelijking met om het even welke lagere bestudeerde dosissen. Het hoogste vette verlies, de meeste spiergroei, en toegenomen omvang en de sterkte werden bereikt bij de hogere dosis. In dezelfde studie, HDL-werd de cholesterol verminderd en de onderwerpen ervoeren acne. Er was een ruwweg 15%-aanwinst in Magere Lichaamsmassa van 20 weken van 600 mg/week van Testosterontherapie.

 

 

Het ruwe Steroid Poeder van Testosteronphenylpropionate voor Magere Spiermassa

Contactgegevens
Shanghai Stero R&D Co,. Ltd

Contactpersoon: Dane

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)