Co van Shanghai Stero R&D. Ltd

testosteron, nandrolone, primobolan equipoise trenbolone, masteron, antiestrogen, de groeihormoon, injectieflesjes, opschorting op basis van water, hgh, sarms, prohormones

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis ProductenMondelinge Anabole Steroïden

De Mondelinge Steroïden Spier Gebouwd CAS 129453 61 8 van de Fulvestrantinjectie

Van goede kwaliteit Professionele Bodybuilding-Steroïden voor verkoop
Van goede kwaliteit Professionele Bodybuilding-Steroïden voor verkoop
Alles is groot en zeer hoog - kwaliteit. Ik zal in aanraking met u spoedig voor de futherdiensten, werkelijk uw het snelle verschepen en goede kwaliteit waarderen zijn

—— Mr.Carlos

Ja deed ik het, gisteren aankwam, en ik probeerde het vandaag voor het eerst met grote resultaten. Dank u.

—— Mr.Benjamin

Enkel latend u het weten ontving ik het pakket vandaag, en dank voor de uitstekende diensten, zal opnieuw zeer spoedig tot opdracht geven.

—— Mr.Sergey

Ja heb ik geen kwestie met kwaliteit van producten gehad u me van voorzag, ook zijn al mijn klanten gelukkig met kwaliteit zeer danken u ook.

—— Mr.Drake

Dank voor materiaal, stelde een test gisteravond aangaande mij in werking… zeer gelukkig met kwaliteit en zou tot een herhalingsorde willen opdracht geven, u danken.

—— Mr.Hannon

Ik ben online Chatten Nu

De Mondelinge Steroïden Spier Gebouwd CAS 129453 61 8 van de Fulvestrantinjectie

China De Mondelinge Steroïden Spier Gebouwd CAS 129453 61 8 van de Fulvestrantinjectie leverancier
De Mondelinge Steroïden Spier Gebouwd CAS 129453 61 8 van de Fulvestrantinjectie leverancier De Mondelinge Steroïden Spier Gebouwd CAS 129453 61 8 van de Fulvestrantinjectie leverancier De Mondelinge Steroïden Spier Gebouwd CAS 129453 61 8 van de Fulvestrantinjectie leverancier De Mondelinge Steroïden Spier Gebouwd CAS 129453 61 8 van de Fulvestrantinjectie leverancier

Grote Afbeelding :  De Mondelinge Steroïden Spier Gebouwd CAS 129453 61 8 van de Fulvestrantinjectie

Productdetails:

Plaats van herkomst: Shanghai
Merknaam: Shanghai Stero
Certificering: GMP , HSE , ISO 9001 , USP , BP, SGS
Modelnummer: 129453-61-8

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 10 gram
Prijs: 1 USD
Verpakking Details: Foliezak of als vereist uw.
Levertijd: 5-7 werkdagen
Betalingscondities: L/C, D/A, D/P, T/T, Western Union, MoneyGram, Bitcoin, Bankoverdracht
Levering vermogen: 10000 kg/month
Contact
Gedetailleerde productomschrijving
Naam van het product: Fulvestrant Betalingstermijnen: de Western Union, geldgram, bitcoin, bankoverdracht.
levering: Fedex, DHL, TNT, UPS, EMS enz. Levertijd: 5 - 7 werkdagen
Beleid: re-schipbeleid Apparence: wit poeder
markt: Global Gebruik: het bodybuilding
Handelsmerk: Shanghai Stero CAS NR: 129453-61-8
Hoog licht:

Anabool Steroid Poeder

,

anadrolinjectie

Fulvestrant Mondelinge Steroïden Bodybuild Spier Gebouwd CAS 129453-61-8

 

 

 

Fulvestrant is een wit poeder met een molecuulgewicht van 606,77. Faslodex, AstraZeneca is een drugbehandeling van kanker van de hormoon receptor-positieve metastatische borst in postmenopausal vrouwen met ziektevooruitgang na anti-oestrogeentherapie. Het is een antagonist van de oestrogeenreceptor zonder agonist gevolgen, wat door de oestrogeenreceptor beneden-te regelen werkt.

 

 

Toepassingen:

 

Vele borstkanker worden bevorderd om te groeien door het vrouwelijke oestrogeen en de progesterone van geslachtshormonen. Deze borstkanker worden genoemd hormoon gevoelig of het positief van de hormoonreceptor. De drugs die de gevolgen van deze hormonen blokkeren kunnen de groei van de cellen van borstkanker vertragen of tegenhouden. eindenoestrogeen die aan de kankercellen door oestrogeenreceptoren te blokkeren en het aantal receptoren krijgen te verminderen de kankercel heeft.

 

 

Fulvestran Faslodex, AstraZeneca is een drugbehandeling van kanker van de hormoon receptor-positieve metastatische borst in postmenopausal vrouwen met ziektevooruitgang na anti-oestrogeentherapie. Het is een antagonist van de oestrogeenreceptor zonder agonist gevolgen, wat door de oestrogeenreceptor beneden-te regelen werkt.

 

 

Is een selectieve beneden-regelgever van de oestrogeenreceptor (SERD). is vermeld voor de behandeling van positieve metastatische de borstkanker van de hormoonreceptor in postmenopausal vrouwen met ziektevooruitgang na anti-oestrogeentherapie. Het het doseren programma voor fulvestran blijft in onderzoek in een poging zijn doeltreffendheid optimaliseren.

 

 

Wat andere drugs fulvestrant zullen beïnvloeden?

 

Deze geneeskunde kan in lichaamsvloeistoffen (urine, faecaliën, braken) overgaan. minstens 48 uren nadat u een dosis ontvangt, vermijd toestaand uw lichaamsvloeistoffen om in contact met uw handen of andere oppervlakten te komen. De verzorgers zouden rubberhandschoenen moeten dragen terwijl het schoonmaken van het lichaamsvloeistoffen van een patiënt, behandeling vervuilde afval of wasserij of het veranderen van luiers. De was overhandigt before and after het verwijderen van handschoenen. De was bevuilde kleding en linens gescheiden van andere wasserij.

 

 

Vertel uw arts over al uw huidige geneesmiddelen en om het even welk u of begint ophoudt te gebruiken, vooral:

 

 

een bloedverdunner--warfarin, Coumadin, Jantoven.

 

 

Deze lijst is niet volledig. Andere drugs kunnen met fulvestrant, met inbegrip van voorschrift en geneesmiddelen over de toonbank, vitaminen, en kruidenproducten in wisselwerking staan. Niet zijn alle mogelijke interactie vermeld in deze medicijngids.

 

 

USE/DOSING

 

Fulvestrant wordt beheerd gebruikend intramusculaire injecties. Grotendeels kunnen de volledige gevolgen van de drug worden bereikt gebruikend 250 milligrammen per injectie. wegens het actieve leven van de samenstelling moeten deze injecties slechts ongeveer eens om de vier tot vijf weken worden beheerd. Dit is duidelijk een voordeel wanneer vergeleken bij het frequente het doseren programma dat met aromataseinhibitors of de selectieve modulators van de oestrogeenreceptor wordt vereist.

 

 

Bij dosissen 250 milligrammen per maand heeft men getoond dat fulvestrant zo zoals één milligram per dag van anastrozolemilligrammen (3) of 2.5 per dag van letrozole (4) bij het verminderen van oestrogeen in het lichaam enkel efficiënt is. Het is ook aangetoond in klinisch onderzoek dat fulvestrant in de behandeling van sommige oestrogeen-afhankelijke borstkanker efficiënt kan zijn waar citraat tamoxifen heeft ontbroken (4, 5). Dit zou moeten erop wijzen hoe krachtig de samenstelling echt is.

 

 

 

Mondelinge Steroïden
1 Anavar
2 Anadrol
3 Winstrol
4 Dianabol
5 Superdrol

 

De Mondelinge Steroïden Spier Gebouwd CAS 129453 61 8 van de Fulvestrantinjectie

Contactgegevens
Shanghai Stero R&D Co,. Ltd

Contactpersoon: Dane

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)