Co van Shanghai Stero R&D. Ltd

testosteron, nandrolone, primobolan equipoise trenbolone, masteron, antiestrogen, de groeihormoon, injectieflesjes, opschorting op basis van water, hgh, sarms, prohormones

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis ProductenSteroïden op basis van water

De Steroïden Injecteerbare Vloeistof Op basis van water van Anadrolcas 434-07-1 voor de Spierbouw

Van goede kwaliteit Professionele Bodybuilding-Steroïden voor verkoop
Van goede kwaliteit Professionele Bodybuilding-Steroïden voor verkoop
Alles is groot en zeer hoog - kwaliteit. Ik zal in aanraking met u spoedig voor de futherdiensten, werkelijk uw het snelle verschepen en goede kwaliteit waarderen zijn

—— Mr.Carlos

Ja deed ik het, gisteren aankwam, en ik probeerde het vandaag voor het eerst met grote resultaten. Dank u.

—— Mr.Benjamin

Enkel latend u het weten ontving ik het pakket vandaag, en dank voor de uitstekende diensten, zal opnieuw zeer spoedig tot opdracht geven.

—— Mr.Sergey

Ja heb ik geen kwestie met kwaliteit van producten gehad u me van voorzag, ook zijn al mijn klanten gelukkig met kwaliteit zeer danken u ook.

—— Mr.Drake

Dank voor materiaal, stelde een test gisteravond aangaande mij in werking… zeer gelukkig met kwaliteit en zou tot een herhalingsorde willen opdracht geven, u danken.

—— Mr.Hannon

Ik ben online Chatten Nu

De Steroïden Injecteerbare Vloeistof Op basis van water van Anadrolcas 434-07-1 voor de Spierbouw

China De Steroïden Injecteerbare Vloeistof Op basis van water van Anadrolcas 434-07-1 voor de Spierbouw leverancier
De Steroïden Injecteerbare Vloeistof Op basis van water van Anadrolcas 434-07-1 voor de Spierbouw leverancier De Steroïden Injecteerbare Vloeistof Op basis van water van Anadrolcas 434-07-1 voor de Spierbouw leverancier De Steroïden Injecteerbare Vloeistof Op basis van water van Anadrolcas 434-07-1 voor de Spierbouw leverancier

Grote Afbeelding :  De Steroïden Injecteerbare Vloeistof Op basis van water van Anadrolcas 434-07-1 voor de Spierbouw

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: Shanghai Stero
Certificering: ISO9001
Modelnummer: Anadrol

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 10vials
Prijs: 1USD
Verpakking Details: Folie zak
Levertijd: 3-5working dag
Betalingscondities: T / T, Western Union, MoneyGram
Levering vermogen: 1000L/month
Contact
Gedetailleerde productomschrijving
Naam van het product: Anadrol MOQ: 10vials
Analyse: 99% Functie: De spier bouwt
Fabriek prijs: Ja Monster: Beschikbaar
standaard: Ondernemingsnorm Beleid: Reshipbeleid
Hoog licht:

de steroïden van de spiermassa

,

nandrolone phenylpropionate

De Steroïden Injecteerbare Vloeistof Op basis van water van Anadrolcas 434-07-1 voor de Spierbouw

 

 

 

 

Inleiding:

 

Anadrol wordt overwogen door vele gebruikers aan de enige meest machtige steroïden. De resultaten zijn naar verluidt uiterst dramatisch - zoals hierboven vermeld, kunnen de gebruikers aanwinsten van zelfs 10 ponden in een periode zo ervaren kort zoals twee weken. Extreme verhogingen van massa - zo veel zoals 20-30 ponden voor de beginnergebruiker, in perioden zo weinig zoals zes weken, en op dosissen anadrol zo kunnen worden gezien laag zoals 50-100 mg. Hoewel het waterbehoud een groot deel van het beeld is wanneer anadrol wordt gebruikt, voegt dit nog aan de algemene ervaring van grootteaanwinsten door de gebruiker evenals die in sterkte toe. De gebruiker zou zich ervan bewust moeten zijn dat dergelijke dramatische aanwinsten in massa hoge niveaus van spanning op de bindweefsels kunnen zetten. Het is mogelijk om massa te snel te bereiken.

 

 

 

 

Gebruik van Anadrol door mannen en vrouwen:

 

Anadrol is steroïden die gemeenschappelijker zijn onder mannen in vergelijking met vrouwen. Nochtans, zijn er geen het ontkennen het feit dat Anadrol een groot succes onder vrouwelijke eliteatleten en bodybuilders is, aangezien het dramatische verbeteringen van de niveaus van de spiermassa, eiwitsynthese, stikstofbehoud, agressie en lichaamssterkte bevordert. De artsen kunnen Anadrol aan vrouwen adviseren die reeds zijn geharmoniseerd.

 

 

 

 

Anadrol 50 Oxymetholon-Recept:

 

1)20ml @ 50 mg/ml
1 gram van Anadrol-poeder
1 beker geschikt om het volume van vloeistoffen te houden
8,4 ml van PIN 300
10,5 ml 190 van de Bewijskorrel de Alcohol

2)50ml @ 50mg/ml
van 2,5 gramanadrol (2.5ml) 2.5ml de BEDELAARS
2.5ml guaiacol 37.5ml van BB 5ml Olie

 

 

 

 

Geadviseerde dosis Anadrol:

 

Anadrol wordt ideaal gezien gebruikt door mannelijke atleten in dagelijkse dosissen 1-5 mg per kilogram lichaamsgewicht. Sommige atleten verkiezen Anadrol in dagelijkse dosissen 1-2 mg per kilogram lichaamsgewicht te gebruiken.

 

Anadrol wordt gewoonlijk gestapeld met boldenone, nandrolone en testosteron door die in de lichaamsbouw en sterkteatletiek. Het is belangrijk om in mening te houden die antiestrogens zoals Nolvadex onmiddellijk na het eind of tegen het eind van een steroid cyclus zou moeten worden gebruikt die Anadrol als één of de enige steroïden impliceert. Nolvadex is voordelig in het verhinderen van estrogenic bijwerkingen, zoals olieachtige huid en het zwellen van, en natuurlijk het herstellen van de productie van - het voorkomen testosteron terwijl het verbeteren van de biologische beschikbaarheid van anabole die steroïden in de steroid cyclus worden gebruikt. Het gebruik van HCG wordt ook geadviseerd om een „cyclusschok“ te vermijden.

 

 

 

Anadrol vloeit voort – Te verwachten wat:

 

Alvorens u begint naar Anadrol voor verkoop te zoeken, is er een goede kans u meer over de resultaten zult willen leren u kunt verwachten. Als de meeste andere anabole steroïden, Anadrol-kunnen de pillen verschillende die resultaten opleveren op uw dosis, uw dieet, uw oefeningsroutine, en uw stapels worden gebaseerd. Deze vier factoren spelen een essentiële rol in het helpen van u uw doelstellingen bereiken.

 

Gemiddeld, zal Anadrol 50 gebruikers aanwinsten van ongeveer 10 tot 15 ponden tijdens een periode van zes weken zien. Nochtans, zal dit niet voor iedereen waar zijn. Sommigen kunnen aanwinsten van zelfs 30 ponden in zes weken ervaren als zij de juiste stapels, het dieet, en de oefening hebben gekozen, en als zij een vrij grote dosis gebruiken. Sommigen kunnen minder aanwinsten ervaren, vooral als zij genoeg calorieën en proteïne niet verbruiken, als zij niet regelmatig uitwerken, of als zij een zeer kleine dosis nemen.

 

Wanneer u Anadrol 50 koopt, kunt u significante sterkte en uithoudingsvermogenaanwinsten ook verwachten. Vele atleten draaien aan Anadrol voor prestatiesverhoging en niet noodzakelijk voor de reusachtige aanwinsten. Het staat hen toe om langer sneller te lopen, harder, en voor, wat voor zijn prestaties essentieel is. De geschiktheidsenthousiasten vinden ook dat Anadrol hen toestaat om de meesten uit hun trainingen te krijgen, of zij lichaamsvet willen branden of massa toevoegen, door hen meer energie te geven en de symptomen van post-trainingmoeheid te verminderen. Anadrol kan prestaties zelfs bij zeer lage dosissen opvoeren.

 

 

 

 

Gebeëindigde steroid olie Sterkte
Teststeun 100mg/ml
Test e 250mg/ml 300mg/ml
Testcyp 250mg/ml 300mg/ml
Testopschorting 100mg/ml
Sustanon 200mg/ml 250mg/ml 300mg/ml
Deca 200mg/ml 250mg/ml
NPP 100mg/ml 150mg/ml
Equipoise 200mg/ml 250mg/ml 300mg/ml
Trenaas 100mg/ml
Trenen 100mg/ml 200mg/ml
Masteron 100mg/ml 150mg/ml
Primobolone 100mg/ml
Supertest 450 450mg/ml
Anomass 400 400mg/ml
Rippex 225 225mg/ml
Tritren 180 180mg/ml
Tritest 300 300mg/ml
Trideca 300 300mg/ml
Testmengsel 450 450mg/ml
Testmengsel 500 500mg/ml
Nandrotest 225 225mg/ml
Massa 500 500mg/ml
Besnoeiingsdepot 400 400mg/ml
Trentest 225 225mg/ml
Depot 450 van de Nandrotest 450mg/ml
Equitest 450 450mg/ml
Scheur Besnoeiing 175 175mg/ml
Depot 450 van de Trentest 450mg/ml

 

De Steroïden Injecteerbare Vloeistof Op basis van water van Anadrolcas 434-07-1 voor de Spierbouw

Contactgegevens
Shanghai Stero R&D Co,. Ltd

Contactpersoon: Dane

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)