Co van Shanghai Stero R&D. Ltd

testosteron, nandrolone, primobolan equipoise trenbolone, masteron, antiestrogen, de groeihormoon, injectieflesjes, opschorting op basis van water, hgh, sarms, prohormones

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis Productende steroïden van het gewichtsverlies

7 Keto de Steroïdencas 566-19-8 98% van het Gewichtsverlies DHEA Verse min Zuiverheid

Van goede kwaliteit Professionele Bodybuilding-Steroïden voor verkoop
Van goede kwaliteit Professionele Bodybuilding-Steroïden voor verkoop
Alles is groot en zeer hoog - kwaliteit. Ik zal in aanraking met u spoedig voor de futherdiensten, werkelijk uw het snelle verschepen en goede kwaliteit waarderen zijn

—— Mr.Carlos

Ja deed ik het, gisteren aankwam, en ik probeerde het vandaag voor het eerst met grote resultaten. Dank u.

—— Mr.Benjamin

Enkel latend u het weten ontving ik het pakket vandaag, en dank voor de uitstekende diensten, zal opnieuw zeer spoedig tot opdracht geven.

—— Mr.Sergey

Ja heb ik geen kwestie met kwaliteit van producten gehad u me van voorzag, ook zijn al mijn klanten gelukkig met kwaliteit zeer danken u ook.

—— Mr.Drake

Dank voor materiaal, stelde een test gisteravond aangaande mij in werking… zeer gelukkig met kwaliteit en zou tot een herhalingsorde willen opdracht geven, u danken.

—— Mr.Hannon

Ik ben online Chatten Nu

7 Keto de Steroïdencas 566-19-8 98% van het Gewichtsverlies DHEA Verse min Zuiverheid

China 7 Keto de Steroïdencas 566-19-8 98% van het Gewichtsverlies DHEA Verse min Zuiverheid leverancier
7 Keto de Steroïdencas 566-19-8 98% van het Gewichtsverlies DHEA Verse min Zuiverheid leverancier 7 Keto de Steroïdencas 566-19-8 98% van het Gewichtsverlies DHEA Verse min Zuiverheid leverancier

Grote Afbeelding :  7 Keto de Steroïdencas 566-19-8 98% van het Gewichtsverlies DHEA Verse min Zuiverheid

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: Shanghai Stero
Certificering: SGS, ISO9001, GMP
Modelnummer: CAS 566-19-8

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 10g voor poeder
Prijs: Factory Wholesale Price
Verpakking Details: Professioneel Discreet Pakket, Speciaal Kanaal
Levertijd: Binnen 4hours na bevestigde betaling
Betalingscondities: Western Union, MoneyGram, Bankoverdracht
Levering vermogen: 1000 kg/maand
Contact
Gedetailleerde productomschrijving
Naam van het product: 7 keto DHEA MOQ: 10 G
Verschijning: wit poeder Zuiverheid: 98% min
Functie: Gewichtsverlies, anti-Veroudert Oorsprong: China
Hoog licht:

Gewicht verlies hormoon

,

Vette Verlieshormonen

7 Keto de Steroïdencas 566-19-8 98% van het Gewichtsverlies DHEA Verse min Zuiverheid

 

 

Productomschrijving

7-keto-DHEA is een bijproduct van dehydroepiandrosterone (DHEA), een chemisch product dat in het lichaam wordt gevormd. DHEA is een „ouderhormoon“ door klieren dichtbij de nieren wordt geproduceerd die. Maar in tegenstelling tot DHEA, wordt 7 keto-DHEA niet omgezet in steroid hormonen zoals androgen en oestrogeen. Mondeling het nemen van 7 keto-DHEA of het toepassen van het op de huid verhoogt niet het niveau van steroid hormonen in het bloed.

 

7-Keto DHEA is metabolite van DHEA die nonhormonal is, en het schijnt een vette verliesagent te zijn aangezien het het metabolische tarief kan verhogen. De studies in mensen tonen belofte voor het helpen tijdens een vet verliesdieet. 7 keto DHEA zijn een hormoon gelijkend op zijn neef DHEA. De verdedigers beweren dat het niet aan actieve androgene of estrogenic hormonen kan worden gemetaboliseerd maar het immuunsysteem, geheugen, verbetert en thermogenic gevolgen van zijn neef heeft.

 

 

Hoe werkt het?

7-keto-DHEA zou gewichtsverlies kunnen bevorderen door het metabolisme van het lichaam te versnellen. De mensen nemen 7 keto-DHEA om de metabolisme en hitteproductie te versnellen om gewichtsverlies te bevorderen. 7 keto-DHEA wordt ook gebruikt om magere lichaamsmassa te verbeteren en spier te bouwen, de activiteit van de schildklier te verhogen, het immuunsysteem op te voeren, geheugen te verbeteren, en het verouderen te vertragen.

 

 

Dosering

Een typische supplementaire dosering van 7 keto is 200-400mg dagelijks in twee verdeelde dosissen (100-200mg), stelt wat beperkt bewijsmateriaal voor dat de lagere dosissen 50-100mg voor neurale doeleinden efficiënt kunnen zijn. Het optimale het doseren programma en de algemene dosis 7 keto zijn nog niet gekend, en de bovengenoemde dosering is enkel gebaseerd op wat gekend is om doeltreffendheid te hebben.

 

 

Voordelen

Het bevorderen van gewichtsverlies. Het ontwikkelen van onderzoek stelt voor dat 7 keto-DHEA zwaarlijvige vrouwen beduidend zouden kunnen helpen gewicht en vet verliezen.
Het verbeteren van magere lichaamsmassa.
De bouw van spier.
Stijgende activiteit van de schildklier.
Het opvoeren van het immuunsysteem.
Het verbeteren van geheugen.
Het verminderen van tekens van het verouderen.

 

 

Gewichtsverlies

7-keto DHEA is klinisch getoond om metabolisme te verhogen en tot gezond gewichtsverlies bij te dragen. Één manier die 7 keto tot gewichtsverlies bijdragen is door de activiteit van thermogenic enzymen te verhogen verantwoordelijk voor vetzuuroxydatie. De studies tonen aan dat 7 keto de aanvulling acyl coA-Oxydase met 128 percenten, appelenzym door 860 percenten, en glycerol-3-fosfaat dehydrogenase door 138 percenten verhoogt. Een dubbelblinde, placebo-gecontroleerde studie over 30 te zware volwassenen toonde 6,3 pond. daling van lichaamsvet, in vergelijking met 2,1 ponden placebo.

 

Meer van het verloren gewicht was lichaamsvet in de 7 keto groep. Het Thryroidhormoon was opgeheven, maar geen overkantgevolgen werden gemeld. In paren gerangschikt met dieet en oefening, zijn 7 keto getoond om vet verlies zonder enig stimulanseffect op het lichaam drie keer te versnellen.

 

 

Anti-veroudert

Als natuurlijke metabolite van het hormoon DHEA, dalen 7 keto natuurlijk met leeftijd in gelijkaardig aandeel tot zijn ouderhormoon. 7 keto niveaus nemen tot leeftijd 20 toe. Door 30, beginnen de bloedconcentraties te dalen, verminderend door maximaal 50 percenten door leeftijd 50. De dalingen van DHEA en 7 keto kunnen tot overheersing van cortisol van het spanningshormoon leiden, die tot het verouderen en ziekte kan bijdragen.

 

Een Tsjechische studie evalueerde het effect van 7 keto op tellers voor hartkwaal. Slechts hief 25mg per dag vijf dagen beduidend HDL of goede cholesterol op. De totale cholesterolvermindering was laag, maar de atherogenic index--een maatregel voor risico van hart- en vaatziekte--getoonde duidelijke verbetering.

 

7-keto kan ook helpen om hersenenfunctie te verbeteren door neuronen te helpen contact met anderen vestigen, die efficiency in de het verouderen hersenen verhogen. Een belangrijke onderzoeker van 7 keto, Dr. Henry Lardy, zegt dat 7 keto veel van de voordelen van DHEA-supplementen van geen van de bijwerkingen voorzien. Een proef van de 28 dag menselijke veiligheid op 7 keto toonde geen omzetting in mannelijke of vrouwelijke geslachtshormonen en geen effect op bloed en urinechemie. Bij 200mg per dag van 7 keto, werden geen bijwerkingen gemeld.

 

 

7 Keto de Steroïdencas 566-19-8 98% van het Gewichtsverlies DHEA Verse min Zuiverheid

Contactgegevens
Shanghai Stero R&D Co,. Ltd

Contactpersoon: Dane

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)