Co van Shanghai Stero R&D. Ltd

testosteron, nandrolone, primobolan equipoise trenbolone, masteron, antiestrogen, de groeihormoon, injectieflesjes, opschorting op basis van water, hgh, sarms, prohormones

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis ProductenSarms Natuurlijke Bodybuilding

Natuurlijk Bodybuilding mk 2866 de Steroïdenhormoon van Ostarinesarms

Van goede kwaliteit Professionele Bodybuilding-Steroïden voor verkoop
Van goede kwaliteit Professionele Bodybuilding-Steroïden voor verkoop
Alles is groot en zeer hoog - kwaliteit. Ik zal in aanraking met u spoedig voor de futherdiensten, werkelijk uw het snelle verschepen en goede kwaliteit waarderen zijn

—— Mr.Carlos

Ja deed ik het, gisteren aankwam, en ik probeerde het vandaag voor het eerst met grote resultaten. Dank u.

—— Mr.Benjamin

Enkel latend u het weten ontving ik het pakket vandaag, en dank voor de uitstekende diensten, zal opnieuw zeer spoedig tot opdracht geven.

—— Mr.Sergey

Ja heb ik geen kwestie met kwaliteit van producten gehad u me van voorzag, ook zijn al mijn klanten gelukkig met kwaliteit zeer danken u ook.

—— Mr.Drake

Dank voor materiaal, stelde een test gisteravond aangaande mij in werking… zeer gelukkig met kwaliteit en zou tot een herhalingsorde willen opdracht geven, u danken.

—— Mr.Hannon

Ik ben online Chatten Nu

Natuurlijk Bodybuilding mk 2866 de Steroïdenhormoon van Ostarinesarms

China Natuurlijk Bodybuilding mk 2866 de Steroïdenhormoon van Ostarinesarms leverancier
Natuurlijk Bodybuilding mk 2866 de Steroïdenhormoon van Ostarinesarms leverancier Natuurlijk Bodybuilding mk 2866 de Steroïdenhormoon van Ostarinesarms leverancier

Grote Afbeelding :  Natuurlijk Bodybuilding mk 2866 de Steroïdenhormoon van Ostarinesarms

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: Shanghai Stero
Certificering: ISO9001
Modelnummer: Mk 2866

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 10grams
Prijs: 1USD
Verpakking Details: Folie zak
Levertijd: 3-5working dag
Betalingscondities: T / T, Western Union, MoneyGram
Levering vermogen: 1000kg/month
Contact
Gedetailleerde productomschrijving
Naam van het product: Mk 2866 Andere Naam: Ostarine
Gebruik: het bodybuilding Verschijning: wit poeder
standaard: Ondernemingsnorm Fabriek prijs: Ja
Hoog licht:

SARMssteroïden

,

sarms efficiënt

Natuurlijk Bodybuilding mk 2866 de Steroïdenhormoon van Ostarinesarms

 

 

 

 

Inleiding:

 

Ostarine wordt over het algemeen als beschouwd om één van goedkoopste MRSAs (selectieve androgen receptormodulators), makend het meer en meer onder bodybuilders en nutraceutical enthousiasten populair.

 

Word van mond over MRSA heeft de laatste jaren dankzij het potentieel van deze onderzoekchemische producten aan brandwondvet uitgespreid en spier zonder de schadelijke bijwerkingen verbonden aan anabole steroïden gebouwd.

 

Ostarine, ook als Enobosarm of mk-2866 wordt bekend, werd ontwikkeld hoofdzakelijk om de symptomen van osteoporose te bestrijden die en is met deze bedoeling bestudeerd dicht. Het wordt verondersteld nuttig om te zijn om spier het verspillen en gelijkaardige voorwaarden te behandelen.

 

 

 

Voordelen om Ostarine te gebruiken:

 

Ostarine is unmethylated opleidingssupplement en dit betekent het geen effect op de lever heeft. Naast dit, beïnvloedt MRSA geen bloeddruk. Dit is een groot verschil vandaag in vergelijking met de steroïden beschikbaar in de markt.

Ostarine helpt om het algemene gevoel van welzijn voor gebruikers te verbeteren. Hoewel het tijdens trainingen het meest efficiënt is, zal het nemen van het zelfs zonder een strenge trainingroutine ook helpen energieniveaus in het lichaam verbeteren, die tot een betere levensstandaard leiden.

De cycli worden vereist om resultaten te bereiken zijn vrij korter in vergelijking met de meeste steroïden en andere MRSAs die. Het vergt slechts een maximum van 8 weken aan begin ziend de resultaten met Ostarine. Andere MRSAs kan tot 12 of 14 weken vereisen.

Er is geen behoefte aan post-cyclustherapie zodra MRSA wordt gebruikt. Het supplement leidt tot geen gebiedsdeel en zal uitzonderlijk succes in de spierbouw en vet verlies voor alle gebruikers aanbieden.

 

 

 

Het doseren en Beleid van Ostarine:

 

De meeste gebruikers, voor prestaties en lichaamsbouwverhoging, neigen om een Ostarine-dosering van 12,5 te gebruiken – 50mg per dag, met 50mg zijnd de bovengrenzen, natuurlijk. In één lange studie die van 3 maanden 120 niet-gewicht opleiding, bejaarde individuen gebruiken, openbaarde men dat Ostarine tot een dosis afhankelijke verhoging van magere lichaamsmassa leidde, met de grootste dosisgroep die (3 mg/dag) van een verhoging van magere massa van 3,1 pond het gemiddelde nemen. Andere anecdotische rapporten van bodybuilders en atleten die deze samenstellings vaak opmerking gebruiken dat 25mg per dag de perfecte en gemeenschappelijkste dosering schijnt te zijn. De risico's hoger in de streek van 30+mg per dag wordt gewoonlijk slechts geadviseerd voor hen die binnen om ongeveer 210lbs of zwaarder wegen, en zal beginnen om HPTA-afschaffing in de gebruiker tentoon te stellen.

 

Voor verwonding, been, en het gezamenlijke helen, kunnen de individuen bevredigende resultaten met de minimumdosering van 12,5 ervaren – 15mg per dag.

 

Zijn dat Ostarine voor vrouwelijke gebruikers vrijwel volmaakt is, wijfjes kan goed binnen de waaier van 6 doen – 12.5mg per dag.

 

Ostarine wordt mondeling beheerd, en tentoonstelt een halveringstijd van ongeveer 24 uren, en daarom kan gemakkelijk één tot twee keer per dag worden beheerd. Het is aan het individu over de vraag of hij of zij wenst om helft van hun dagelijkse die dosering in de ochtend te beheren, door de andere helft in de avond wordt de gevolgd.

 

 

 

 

Ostarinecycli:

 

De Ostarinecycli worden in werking gesteld in de waaier van 5 – 8 weken. Zij die niet wensen om het potentieel voor HPTA-afschaffing en de endogene sluiting van de Testosteronproductie te ervaren zouden goed met het handhaven van Ostarine-cycli van neen groter dan 5 weken doen. De cycli langer dan 5 weken (of dosering goed boven 25 – 30mg per dag) zullen één of andere soort van PCT-protocol na het eind van de cyclus vereisen.

 

Sommige gebruikers hebben in niet in kaart gebracht grondgebied in proefneming met deze samenstelling die gewaagd, die 16 weekcycli van Ostarine in werking stellen, en zelfs combinerend/het stapelen met andere SARMs, zoals Andarine en Cardarine.

 

Ostarine heeft ook andere soorten gebruik ook, gevonden met inbegrip van wat als ‚het overbruggen‘ tussen anabole steroid cycli gekend is. Het overbruggen is de handeling van het gebruiken van één of andere andere samenstelling om spiermassa - tussen anabole steroid cycli binnen te handhaven. Deze het overbruggen samenstellingen hebben gewoonlijk de gemeenschappelijke deler van niet onderdrukkend of, zeer minimaal minstens onderdrukkend het zijn () aan HPTA terwijl het kunnen anti-katabolisme en de spiergroei bevorderen.

 

 

 

Hoe te opdracht te geven tot?

 

Ten eerste, te vertellen gelieve vriendelijk ons wat u nodig hebt. dan zal de concurrerendere prijs worden aangeboden.

 

Ten tweede, zullen wij uw pakket en levering het binnen 12 uren na het bevestigen van uw betaling inpakken.

 

Ten derde, zal de verpakkende foto van uw poeder worden verzonden, is het volgende het het volgen aantal.

 

Ten vierde, waitting ontvangend uw pakket in 4-7 dagen na het hebben van het volgen aantal. Tijdens dit keer, kunt u uw pakket het volgen aantal online vinden.

 

Ten slotte, bevestig het pakket u ontving.

 

 

SARMsreeks:

 

Productnaam Nr. Specificatie
Ostarine (MK2866) 841205-47-8/1235370-13-4/1202044-20-9 99%min
Lgd-4033 1165910-22-4 98%min
Mk-677 159633-92-8 98%min
Andarine (s-4) 401900-40-17 98%min
GW 501516 317318-70-0 98%min
AICAR 2627-69-2 98%min
RAD140 1182367-47-0 98%min
SR9009 1379686-30-2 98%min
YK11 1370003-76-1 98%min

 

Natuurlijk Bodybuilding mk 2866 de Steroïdenhormoon van Ostarinesarms

Contactgegevens
Shanghai Stero R&D Co,. Ltd

Contactpersoon: Dane

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)