Co van Shanghai Stero R&D. Ltd

testosteron, nandrolone, primobolan equipoise trenbolone, masteron, antiestrogen, de groeihormoon, injectieflesjes, opschorting op basis van water, hgh, sarms, prohormones

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis Productenoestrogeen steroid hormoon

Mondelinge van het het Hormoon Witte Poeder van Vormlevonorgestrel Mondelinge de Tabletten Mannelijke Gezondheid

Van goede kwaliteit Professionele Bodybuilding-Steroïden voor verkoop
Van goede kwaliteit Professionele Bodybuilding-Steroïden voor verkoop
Alles is groot en zeer hoog - kwaliteit. Ik zal in aanraking met u spoedig voor de futherdiensten, werkelijk uw het snelle verschepen en goede kwaliteit waarderen zijn

—— Mr.Carlos

Ja deed ik het, gisteren aankwam, en ik probeerde het vandaag voor het eerst met grote resultaten. Dank u.

—— Mr.Benjamin

Enkel latend u het weten ontving ik het pakket vandaag, en dank voor de uitstekende diensten, zal opnieuw zeer spoedig tot opdracht geven.

—— Mr.Sergey

Ja heb ik geen kwestie met kwaliteit van producten gehad u me van voorzag, ook zijn al mijn klanten gelukkig met kwaliteit zeer danken u ook.

—— Mr.Drake

Dank voor materiaal, stelde een test gisteravond aangaande mij in werking… zeer gelukkig met kwaliteit en zou tot een herhalingsorde willen opdracht geven, u danken.

—— Mr.Hannon

Ik ben online Chatten Nu

Mondelinge van het het Hormoon Witte Poeder van Vormlevonorgestrel Mondelinge de Tabletten Mannelijke Gezondheid

China Mondelinge van het het Hormoon Witte Poeder van Vormlevonorgestrel Mondelinge de Tabletten Mannelijke Gezondheid leverancier
Mondelinge van het het Hormoon Witte Poeder van Vormlevonorgestrel Mondelinge de Tabletten Mannelijke Gezondheid leverancier Mondelinge van het het Hormoon Witte Poeder van Vormlevonorgestrel Mondelinge de Tabletten Mannelijke Gezondheid leverancier

Grote Afbeelding :  Mondelinge van het het Hormoon Witte Poeder van Vormlevonorgestrel Mondelinge de Tabletten Mannelijke Gezondheid

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: Shanghai Stero
Certificering: ISO 9001 , GMP , HSE , USP , BP
Modelnummer: Levonorgestrel

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 10grams
Prijs: Negotiate
Verpakking Details: Speciale Verpakking voor het Veilige Verschepen
Levertijd: Binnen 24Hours
Betalingscondities: MoneyGram, Western Union, T/T
Levering vermogen: 3000KG per maand
Contact
Gedetailleerde productomschrijving
kleur: wit poeder Gebeëindigde Oliën: Beschikbaar
Vorm: mondeling Zuiverheid: 99.8%
Capsules: Beschikbaar Gevolgen: oestrogeensteroïden
Hoog licht:

levonorgestrel hormoon

,

progesteronehormoon

Mondelinge van het het Hormoon Witte Poeder van Vormlevonorgestrel Mondelinge de Tabletten Mannelijke Gezondheid

 
 
Chemie
 
 
Levonorgestrel, ook als 17α-ethynyl-18-methyl-19-nortestosterone of als 17α-ethynyl-18-methylestr-4-Engels-17β-ol-3-één wordt bekend, is synthetische estranesteroïden en een derivaat van testosteron dat. Het is de C13β of levorotatory stereo-isomeer en enantiopurevorm van norgestrel, C13α of dextrorotatory de isomeer die inactief zijn. Levonorgestrel is specifieker een derivaat van norethisterone (17α-ethynyl-19-nortestosterone) en is de oudersamenstelling van de gonane (18-methylestrane) subgroep van de 19 nortestosteronefamilie van progestins.
 
 
Levonorgestrel, synthetische progestogen (om het even welke progestational steroïden, zoals progesterone) die als vorm van contraceptie in vrouwen wordt gebruikt.
Bovendien levonorgestrel veroorzaakt het slijm in de cervix om dik te maken, wat de capaciteit van sperma om door de baarmoeder en in de eileiders blokkeert te reizen, waar de bemesting van het ei door een sperma normaal plaatsvindt.
 
 
Aangezien een vorm van progesterone, levonorgestrel uitoefent koppelen zijn acties betreffende de hypothalamus door negatief mechanisme terug, dat een daling van de afscheiding van het luteinizing van hormoon (LH) en follikel-bevorderend hormoon (FSH) veroorzaakt.
 
 
 
Levonorgestrel is de spiegelsamenstelling (enantiomer) van norgestrel, die begin de jaren zestig door Amerikaanse wetenschapper Herschel Smith bij de V.S. - de gebaseerde Geneesmiddelen van bedrijfwyeth werd samengesteld. Zowel bevorderen links als FSH normaal ovulatie. Aldus, door hun afscheiding te verminderen, levonorgestrel dient om ovulatie te remmen. De drug remt ook inplanting, het punt wanneer een bevrucht ei in de baarmoedermuur inbedt, waar het zal groeien en zich tot een embryo zal ontwikkelen.
 
 
 
 
Gebruik niet levonorgestrel
 
 
Als u (overgevoelig) voor levonorgestrel of om het even welke andere die ingrediënten van het geneesmiddel aan u wordt voorgeschreven allergisch bent. Als u allergisch kunt zijn, vraagt uw arts denkt.
De allergiesymptomen kunnen omvatten:
- Het astma valt met dyspnoe, het hoorbare piepen of snelle ademhaling aan.
- Bijenkorven, het jeuken, uitbarsting
- Min of meer het plotselinge zwellen van het gezicht, lippen, tong of elders in het lichaam. Het is vooral kritiek als het de stembanden beïnvloedt.
- Anafylactische schok (flauwvallen, bleekheid, het zweten, enz.).
 
 
 
Hoe te om ethinyl-Estradiol-Levonorgestrel te gebruiken
 
 
Mondelinge Tablet
Neem mondeling deze geneeskunde. Neem tegelijkertijd deze geneeskunde elke die dag en in de orde op het pakket wordt geleid. Neem vaker uw geneeskunde niet dan geleid. Om misselijkheid te verminderen, kan deze geneeskunde met voedsel worden genomen. Volg de richtingen op het voorschriftetiket.
 
Contacteer uw pediater betreffende het gebruik van deze geneeskunde in kinderen. De speciale zorg kan worden vereist. Deze geneeskunde is gebruikt in vrouwelijke kinderen die zijn begonnen hebbend menstruele periodes.
 
 
 
Andere ingrediënten van beschikbare commerciële presentaties:
 
 
Naast 750 of 1500 microgrammen levonorgestrel, bevat deze geneeskunde als monohydraat van de vulstoflactose, maïszetmeel, povidone, colloïdale vochtvrije kiezelzuur en magnesiumstearate.
 
 
 
Aanwijzingen en gebruik
 
 
Het actieve ingrediënt levonorgestrel in 750 of 1500 van de doseringsmicrogrammen vorm, is vermeld voor noodsituatiecontraceptie binnen 72 uren na onbeschermd geslacht of een mislukking van geboortenbeperkingsmaatregelen gehad te hebben.
 
 
De noodsituatiecontraceptie verhindert geen zwangerschap in elk geval, vooral als er geen zekerheid over de tijd is die het onbeschermde geslacht voorkwam.
Medizzine adviseert raadplegend uw arts als u onzeker bent (of u weet niet) het waarom u levonorgestrel bent gegeven.
 
 
In geval van twijfel (als de menstruatie meer dan 5 dagen of u het verschillende aftappen dan gebruikelijk op programma voor de menstruatie wordt vertraagd of u symptomen van zwangerschap) hebt, zou een mogelijke zwangerschap door een zwangerschapstest moeten worden uitgesloten.
 
 
 
 
Onze Diensten voor u
 

Kwaliteit Wij zijn in het groot, is de kwaliteit Waarborg
Verzendwijze DHL, Fedex, EMS, HKEMS, EUB, TNT, verkiest beste om pakket te verschepen
Verpakking Vele soorten verpakkingsmanier
Aangepast Oliën, peptides, Etiketten, Kappen, Pillen, enz.
Betaling Geldgram, T/T, Western Union, Paypal
Pakketbeeld Na bevestig de fondsen, binnen 12hours
Het volgen Aantal Binnen 48hours
Verstuur Beleid opnieuw Beschikbaar

 
Mondelinge van het het Hormoon Witte Poeder van Vormlevonorgestrel Mondelinge de Tabletten Mannelijke Gezondheid

Contactgegevens
Shanghai Stero R&D Co,. Ltd

Contactpersoon: Dane

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)